svētdiena, 2011. gada 9. janvāris

Cipari ikdienā

  Jau sen saskāros ar to, ka skaitļi, cipari vieni un tie paši ikdienā atkārtojās. Neviļus sapratu,ka visbiežāk tie ir skaitļi,kas kaut kādā vaidā saistīti ar 8, vai nu 8 vai 4, vai 2-tie ir tie datumi,kad kaut ko daru nozīmīgu. Piemēram, 04. februārī nokārtoju tiesības, 8. martā nopirku auto. 22. septembrī piedzima meita un tā varētu uzskaitīt vēl un vēl. Skaitļi seko man, tādēļ pamazām sāku interesēties par numeroloģiju, ko nozīmē skaitļi mūsu ikdienā. Ak jā, arī dzimusi esmu 26. datumā,ko saskaitot kopā, veido 8. Arī numeroloģiskajā portretā 8-nieks atkārtojas vairākkārt.
Vēl pārsteidzošāk jutos, kad uzzināju, ka katram burtam ir savs cipars un ka vārdu, uzvārdu var pārvērst ciparu virknē,ko saskaitot kopā,izveido vienu gala ciparu. Un tas mani aizrāva.
Šo emuāru, blogu rakstu, lai vairāk izzinātu sevi un apkārt esošos līdzcilvēkus, arī, lai saprastu, kāpēc viss notiek tā,kā notiek. Vēlētos,lai cilvēki,kas lasīs šo blogu,raksta savas izjūtas, savu saskaršanos ar skaitļiem un šeit nav domātas matemātikas stundas,lai gan līdzību var saskatīt,jo numeroloģijā ir nepārtraukti jāskaita un arī jāatņem, tātad zināmas iemaņas ir nepieciešamas.


Īsumā par numeroloģiju

Numeroloģija ir simboliska skaitļu valoda, kā arī ar skaitļiem un vārdiem saistīta sistēma, kas māca par cilvēka stāvokli. Ar numeroloģiju katrs var vairot savu intuitīvo spēku.
Numeroloģiju var uztvert kā zinātni par skaitļu enerģiju, jo katra skaitļa vibrācijai ir sava ietekme. Ticot,ka katrs cilvēks ierodas šajā pasaulē noteiktā datumā, noteiktu vārdu, numeroloģija izmanto skaitļus, lai pastāstītu, kāds ir šis cilvēks un kas viņu sagaida šajā dzīvē./Dr.phil.Keja Lāgerkvista un Liza Lenarda

1 komentārs:

  1. Wynn Casino Tickets - KSRH
    Wynn Las Vegas. 속초 출장안마 4/27/21. $38.99, Sold 광주광역 출장샵 Out. Sold Out. Sold 공주 출장샵 Out. Sold Out. Sold 김제 출장안마 Out. Sold Out. Sold Out. Sold Out. Sold Out. Sold Out. Sold Out. Sold Out. Sold Out. Sold Out. Sold Out. Sold Out. Sold Out. Sold Out. Sold Out. Sold 충청북도 출장샵 Out.

    AtbildētDzēst