pirmdiena, 2011. gada 10. janvāris

Vārds un liktenis

Vārds ir galvenais visas dzīves dārgums-tas vada pa dzīves ceļu, ir jūsu simbols; vārds sargā, sekmē, paātrina, harmonizē, dod papildus impulsus, pacilā, pastiprina, vārds akcentē un padara cildenu.
Cilvēka vārds ir dvēseles pavadonis. / A. Volkovs
 Manuprāt, precīzi vārdi. Būtu jāpievērš uzmanību, ne tikai vārda, uzvārda kopējam skaitlim,bet arī ar kādu burtu sākas vārds. Tam arī ir liela nozīme. Uzskatu,la latvietim savs vārds ir jāskaitļo pēc latviešu alfabēta, jo latīņu alfabēts pilnībā neatklāj būtību,tajā nav tādu burtu kā ā,ē,č, ģ, ū,ž un citi burti,kas sastopami latvietim vārdā, tādēļ vārdus un uzvārdus interpretēju pēc šīs shēmas:


1    2    3   4    5   6    7    8     9
A   Ā    B  C   Č   D   E   Ē     F
G   Ģ    H  I     Ī    J   K   Ķ    L
Ļ   M   N  Ņ   O   P   R   S    Š
T   U    Ū  V   Z    Ž

Pēc šīs shēmas var izskaitļot jebkuru latviešu vārdu. Vienkārši uz lapiņas ir jāsaskaita sava vārda skaitļi, pilnīgāk būs,ja saskaitīsit vārda un uzvārda skaitļus un arī atsevišķi paskatieties, ar kādu burtu sākas jūsu vārds,arī tam ir sava nozīme. Tomēr,tas nenozīmē,ka visi Jāņi Bērziņi būs pilnīgi vienādi, apveltīti ar vienādām īpašībām (tomēr kopīgas iezīmes būs) atsevišķi vēl jāskatās dzimšanas skaitļi,

Ciparu nozīme


Skaitlis 1 -Enerģiskas, drosmīgas personības, kas prot rīkoties neordinārās situācijās. Nav ieteicams iesaistīties avantūrās, pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Finansiālajā ziņā cilvēki, kas prot pelnīt un arī tērēt. Nav pārāk radoši pēc dabas.

Skaitlis 2-Nemierīgi, emocionāli cilvēki, ar nepastāvīgu raksturu, pārāk satraucas par sīkumiem. Nedrīkst iesaistīties konfliktos. Būs labāk, ja dzīvē darbosies kopā ar draugiem, tuviniekiem.

Skaitlis 3 -Daudzpusīgi, talantīgi un jautri cilvēki. Mīl dabu, sportu, mākslu. Dzīvē pastāv labas iespējas gūt panākumus, sevišķi - radošā profesijā. Labi saprotas ar bērniem.

Skaitlis 4 -Cilvēki, kas var gūt panākumus zinātnē un tehnikā. Viņi ir stabili, uz viņiem var paļauties. Parasti par to liecina kuplais draugu pulciņš, kas vienmēr pavada šos cilvēkus.

Skaitlis 5 -Šie cilvēki mīl brīvību, rīkojas neatkarīgi, neuzklausa padomus. Viņus aizrauj sports, ceļojumi, azarts, piedzīvojumi. Bieži vien piemīt nosliece filozofēt. Dzīvē iespējamas laimīgas nejaušības.

Skaitlis 6 -Cilvēki, kas mēdz ieņemt augstus posteņus. Bieži vien politiķi. Gadās, ka vārdi nesaskan ar darbiem, bet šo kļūdu viņi dzīves laikā labo. Ja grib gūt panākumus, jāmācās piesaistīt apkārtējo uzmanību, iekarot uzticību.

Skaitlis 7 -Reliģiozi cilvēki, ar tieksmi darboties mākslas, labdarības, pedagoģijas un filozofijas jomā. Daudz plāno, labi izprot citu vajadzības. Nemāk rīkoties ar naudu. Var būt talants zinātnes jomā.

Skaitlis 8 -Darbīgi cilvēki, kas var gūt dzīvē panākumus, ja nenodarbosies ar sīkumiem. Ieteicams pievērsties senām mācībām, aizmirstiem vai neapgūtiem lauciņiem. Laba materiālā nodrošinātība.

Skaitlis 9 -Autoritatīvas personības, kurām jādalās ar apkārtējiem dzīves pieredzē. Jāprot valdīt pār emocijām, nedrīkst atkāpties no saviem vārdiem, kļūt egoistiski. Jābūt saprotošiem pret līdzcilvēkiem.



Piemērs:

Anita Pakalniete
Anita 1+3+4+1+1=10=1+0=1
Pakalniete 6+1+7+1+9+3+4+7+1+7=46=4+6=10=1+0=1
Anita Pakalniete 1+1=2
Mans vārda uzvārda skaitlis ir 2. Vārda skaitlis ir 1.
Var skaitīt uzreiz visus ciparus kopā virknē,lai pārliecinātos,vai ir pareizi saksitīts. Ja skaita kopā manu vārdu uzvārdu, tad būs 56=5+6=11/2

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru